COPENHAGEN FILM FESTIVALS SØGER DIGITAL PROJEKTLEDER

Er du en dygtig og ambitiøs digital projektleder? Har du erfaringer med at udvikle digitalt indhold til web og mobile platforme? Er du stærk på digital formidling og er vant til at tænke i brugervenlige løsninger? Har du arbejdserfaring med film streaming og VOD? Er du kommercielt tænkende, når du laver dine online strategier og løsninger?
Så er du måske vores nye kollega.


Copenhagen Film Festivals er organisationen bag festivalerne CPH:DOX, BUSTER og CPH PIX.
Vi søger nu en digital projektleder, der kan styrke festivalernes digitale profil.
Du kommer til drive og udvikle nye projekter i organisationen, men også varetage digitale driftsopgaver.

Du kommer bl.a. til at arbejde med

  • Drift og udvikling af filmfestivalernes digitale platforme ?(www, streamingplatforme mv.)
  • Projektledelse af større digitale udviklingsopgaver og nye projekter
  • Hjælp/support til digitale opgaver på tværs af organisationen


Vi ser gerne, at du bl.a. har erfaring med:

  • Web/CMS (WordPress etc.)
  • Digital live streaming
  • Udarbejdelse af kravspecifikationer og samarbejde med bureauer
  • Projektstyringsværktøjer
  • Film streaming/VOD-platforme
  • Google Workspace administration


Det er en fordel, hvis du er udadvendt, service-orienteret og både kan arbejde selvstændigt og orkestrere samarbejder på tværs af organisationen. Samtidig er det vigtigt, at du kan styre digitale projekter på ansvarlig vis. Det er også et plus, hvis du også er vant til at arbejde analytisk med data/tal (Google Analytics og andre relevante værktøjer) og kan omsætte ny viden om vores brugere til nye, brugervenlige digitale løsninger.

Der er tale om en projektstilling på 2 år med mulighed for forlængelse. Du kommer til at arbejde tæt sammen med alle dele af organisationen, men bliver forankret i kommunikationsafdelingen.

Sådan søger du
Send en motiveret ansøgning, dit CV og eventuelle bilag til job@cphfilmfestivals.dk senest d. 6 august kl. 12:00. Skriv venligst ¬ďAnsøgning digital projektleder¬Ē i emnefeltet, når du indsender din ansøgning. Samtaler forventes at blive afholdt i uge 32-33 i Kødbyen, København.

Om Copenhagen Film Festivals:
Copenhagen Film Festivals (Fonden De Københavnske Filmfestivaler) driver Danmarks tre største filmfestivaler: dokumentarfilmfestivalen CPH:DOX, spillefilmfestivalen CPH PIX og børnefilmfestivalen BUSTER. I 2019 blev festivalerne samlet i en ny integreret enhedsorganisation under fælles ledelse. Festivalerne holder i dag til i Kødbyen i København. Vi forsøger at skabe et arbejdsmiljø, hvor der er plads til nytænkning, gode idéer og hvor den enkelte medarbejder får både frihed og ansvar.

For yderligere oplysninger & eventuelle spørgsmål kontakt:
Sune Blicher, sune@cphfilmfestivals.dk, +45 31222661.